Regulament

Concurs XCR

Concurs XCR

 

Evolutia unei linii de xiphophorus – monitorizata online in cadrul grupului de facebook “Xifo Club Romania

Inscrieri in perioada: 01.06.2018 – 30.06.2018
– un concurent se poate inscrie cu o singura pereche (sau un singur trio) de xiphophorus
– cine doreste sa se inscrie in competitie, va raspunde acestei postari cu imagini sau filmare a perechii sau trioului si o scurta descriere (varietate, varsta, etc)

Conditia necesara si suficienta pentru demararea competitiei este ca dupa finalizarea inscrierilor, la data de 01.07.2018, sa existe cel putin 8 competitori inscrisi.

Competitia se va desfasura in perioada 01.07.2018 – 15.12.2018

Regulament:
In cadrul competitiei va fi monitorizata evolutia liniei de xiphophorus inscrisa, astfel:
– fiecare concurent va posta la un interval de 2 saptamani fotografii sau filmari cu exemplarele inscrise in competitie
– postarile pot fi insotite de descrieri succinte legate de evolutia liniei. Se pot adresa intrebari de catre colegii de grup si se pot porni discutii pe tema caracteristicilor exemplarelor sau despre hrana si mediu de crestere.
– se va anunta prima serie de pui (F1) la maxim 2 zile de la aparitia acestora, printr-o postare cu poze sau filmari atat ale puilor cat si ale parintilor
– la fiecare 2 saptamani se va posta evolutia F1 si a parintilor cu poze sau filmari scurte
– in situatia in care unul din exemplarele cu care s-a intrat in competitie nu mai este disponibil, acesta poate fi inlocuit o singura data, specificandu-se acest lucru printr-o postare cu fotografii sau filmari ale noului exemplar.

Prezentul regulament poate fi modificat pana cel tarziu in ultima zi a inscrierilor, in functie de amendamentele primite de la utilizatorii grupul de facebook “Xifo Club Romania”.

Premiul consta intrun aparat foto DSLR CANON 1300D impreuna cu un obiectiv standard macro 18-55 mm.

-Mecanismul desemnarii castigatorului va consta in numararea voturilor (like-urilor) primite la finalul competitiei in cadrul unui sondaj pe grupul de facebook “Xifo Club Romania”. Primii 3 concurenti (cu cele mai multe voturi la data de 15.12.2018) vor intra la tragerea la sorti ce se va efectua pe unul din siteurile de profil.
Castigatorul va fi anuntat pe data de 17.12.2018! Anuntul va fi facut pe grupul de facebook “Xifo Club Romania”.

Let’s play sport!