Tonny

Tonny Tony

(M) hamburg simpson x (F) albino red coral x (F) red arnoldi wagtail lira

 

  • Bazin 80 litri, steril, filtrare mecanica burete, filtrare biologica TFM, schimburi de apa 50 % de 2 ori pe saptamana direct de la reteaua Apa Nova, Bucuresti, Sector 6.
  • In bazin mai am femele rosii simpson, femele hamburg lira, femele rosii lira, un gibiceps pui si 2 ancistrusi voalati albino si clasic.
  • Hrana: granule Ocean Nutrition 0,5 – 0,8 mm si artemia congelata la maturi, iar la alevini, in primele saptamani naupli de artemia proaspat eclozati, apoi tetra discus macinat, artemia congelata razuita.
  • Urmaresc sa pun bazele unei linii de red alpha din femela de red coral albino, iar din wagtail sa intensific negrul si sa sper in timp la wagtail axelrodi.

 

 

13.07.2018

Masculul simpson hamburg pe nume de cod: aproape black phantom , are activitate zilnica la harem, pe langa cele 2 femele de la concurs, red coral albino si wagtail lira, mai are ca subiecte de joaca vreo alte 8-10 femele lire si simpson.
Ca urmare a hranirii intensive cu artemia congelata si granule ON, se observa o crestere foarte buna. Cel mai probabil trebuie sa le urmaresc in urmatoarea spatamana, poate apar ceva pui. Eu de obicei separ femelele pe fatatori care protejeaza puii de femele.

 

31.07.2018

Femela de albino red coral a decedat, a ramas masculul de simpson hamburg si femela lira wagtail. 
Daca am noroc poate prind pui de la wagtail, in curand pare ca ii varsa.

 

 

 

04.08.2018

Femela de lira wagtail a fatat azi de dimineata, vad ca inca mai are burta, probabil mai dureaza. Printre pui se disting hamburg (unii dau spre tuxedo gen, dar din experienta, se innegresc in timp) , rosii si wagtail. Revin cu poze si o numaratoare cat de cat, dupa ce termina de fatat.

Update : Femela de wagtail a crapat, cred ca de la insistentele masculului de hamburg, s-a blocat intre peretele acvariului si sticla cu material filtrant biologic. Dar sunt vreo 40-50 pui, dintre care sunt hamburgi si wagtail predominant, vom vedea in timp ce iese.

  

05.08.2018

Evolutie pui xipho din mascul hamburg simpson si lira wagtail.
Se umfla burtile de la naupli de artemia, am eliminat ce nu au supravietuit, toate bune si frumoase momentan.

 

16.08.2018

Puisorii, singurii supravietuitori din toata gasca de VIP -uri, au fost eliberati intr-un acvariu, unde impart mesele cu niste guppy FRA, xipho albino si red coral, am avut si ceva hamburgi mai mari cu vreo 3 saptamani decat hamburgii iesiti din lira wagtail. Ca idee, tot ce e cu ochi negri, wagtail si rosii sunt din femela de lira wagtail, iar la capitolul hamburgi, vor fi doar hamburgii mai micuti, care nu au negru asa intens pe ei, dau spre tuxedo cei scosi din wagtail.
26.08.2018

Puisorii cresc usor usor, momentan au trecut pe artemia congelata si granule Ocean Nutrition, eclozata doar ce cade de la o miniponta de pineapple. Ce observ ca mai crapa cate un pui din cand in cand, selectie naturala sau faptu ca nu le mai schimb eu apa asa de des…

 

Please follow and like us:

Post navigation