Ghenti Tiberiu

Ghenti Tiberiu

(M) hamburg simpson x (F) red albino simpson x (F) red albino lira

 

  • Acvariu 75x50x45, 150l volum apa util, temp 27 grade, 2 schimburi(1/3 din apa) saptamanale;
  • Hrana de 3 ori pe zi combinat artemia congelata, granule ocean nutrition, spirulina si fulgi jbl;
  • Selectia exemplarelor a fost facuta in scopul obtinerii red alpha. In timp in urma selectiilor voi incerca sa obtin exemplare de hamburg cu ochi rosii. Deasemenea albastru din hamburg va disparea iar culoarea rosie actuala va fi inlocuita de blood red. Cele 3 exemplare au fost selectate astfel incat cumulativ sa aiba trasaturile necesare obtinerii de red alpha. Deasemenea toate exemplarele au un “finnage” deosebit fie hi-fin fie lyre tail.


 

13.07.2018

Pe langa trio-ul inscris in concurs am mai bagat o femela veiltail….neconfirmata. Toate bune…. Femela hi-fin va fi prima la nascut dar mai e pana acolo……
Deasemenea in completarea faunei am mai adaugat un trio blue dark moscow, 4 ancistrusi super red precum si melci pomaceea si red ramshorn.

 
 

30.07.2018

Totul merge bine. Si daca merge bine nu schimb nimic. Azi noapte femela liretail a nascut…. Sunt in jur de 30 pui…. Se vad destul de prost din cauza plasei. Sunt destui care seamna cu masculul…. oricum puii par promitatori.

 

17.08.2018

Cumulativ femela prezinta 4 indicii din 5 …. Burta patratoasa, respiratie accelerata, anus dilatat, masculul ii da tarcoale doar ei. Teoretic in maxim 2 zile ar trebui sa nasca. Practic femela asta imi da mat de vreo 2 luni incoace…. e a patra oara cand o separ pentru nascut…. fara rezultat.
Sa fie intr-un ceas bun!
Rabdare si tutun!

 

25.08.2018

Ieri a nascut din nou (a doua oara) femela albino lyretail din concurs. Nu am fost pe acasa … Insa am reusit aseara sa prind in jur de 30 de pui pe care i-am mutat separat. Treaba merge bine. Inca un pas mic pt obtinerea mult doritilor red alpha.
Rabdare si tutun!

 

17.09.2018

Nu prea am cu ce sa ma laud. Am fost mai mult plecat de acasa si din pacate puietul s-a dus pe apa sambetei. A ramas sotia sa grijeasca de cele 5 acvarii…. a facut si ea ce-a putut. Totusi matca e ok iar puietul ramas in acvariul matca este frumos. Sunt cativa pui supravietuitori care sunt chiar promitatori. Mergem mai departe.
Rabdare si tutun!

 

 

 

Please follow and like us: